Alla inlägg den 6 juli 2010

Av Linda Lindqvist - 6 juli 2010 17:45

Godkväll.

Fick för mig att ändra om utseéndet på bloggen lite. Vad tycks?   


Hugo sitter & spelar tv-spel & lillasyster ligger bredvid honom i soffan och läser. Själv är jag färdig med tvätten & ska bara vika och dona litegrann innan jag ska börja förbereda kvällen för Hugo. Han ska ju vara på dagis klockan 7.00 imorgonbitti eftersom att jag börjar jobba klockan 7.30 En lång dag, men det är bara imorgon.. sedan börjar han strax före lunch torsdag - fredag & går bara någon timme - sedan är det helg & veckan efter är han ledig hela sin pappa-vecka pga att Rossa har semester.


Undrar hur nattningen kommer gå ikväll? Igårkväll somnade han 22.30.. förmodligen pga värmen. Jag måste också i säng i tid för att orka upp.


Dock ska jag ta en härlig dusch innan det är dags att krypa ner i en säng med nybytta sängkläder i! Lovely! Det är väl det härligaste som finns? :-)


Bloggar mer imorgon efter jobbet.

Av Linda Lindqvist - 6 juli 2010 16:30

Vilken runkdag!

Eller ja, fram och tillbaka.


Det är varmt. Jag har/håller på att tvätta. Lagat mat. Ätit. Diskat. Hugo har trotsat sönder min skalle. Försökt sätta upp hyllor på väggen. Har lyckats fått upp hyllorna. Skulle sätta upp vägg-orden. Det gick åt helvete så jag gav upp.

OCH SOM GRÄDDEN PÅ MOSET så var det mitt fel att Emils jävla förknullade biljävel inte startar pga ATT JAG ÖPPNADE HANDSKFACKET. Vilken jävla bil slutar fungera när man öppnar handskfacket? Fan, skaffa cykel!

Snacka om att beskylla mig. Jag ska också börja köra på den.

"Trampa inte med tramporna på cykeln, för då går den sönder."


Undra om min mens är på G? Det verkar så. Jag är less.


Vilken sjujävla tur att jag har många ljus på min väg .

Och jag älskar er allihopa .

Av Linda Lindqvist - 6 juli 2010 08:13

Godmorgon!

Det är varmt. Hugo ligger på soffan & flåsar av värmen, och syster sover fortfarande med fläkten på full sprätt. Kunde inte somna igår pga värmen! Visst är det superhärligt med sol och hetta, men det börjar bli sjukt.


Så. Tisdag? Jag är ledig. Idag ska det tvättas & ta's spruta på Hugo. Sedan får vi se om Sandra och Diaz kommer förbi.


Imorgon är det jobb mellan 7.30 - 15 som gäller. Sedan jobba kväll torsdag & fredag, sedan ledig i helgen! Vad som hittas på då är oklart. Jag har Hugo och ska ta vara på tiden tillsammans med honom. Hugos pappa fyller även år på fredag, kom jag på. 23 år - herregud. Jag minns hans 16-årsdag! ;P


Annars då? Jo, för tusan. Allting flyter på i precis lagom takt. Trots att man har fått tagit väldigt mycket onödig skit så går allt framåt & jag ser och känner resultat av mitt kämpande. Jag känner av lugnet, och jag ser en förbättring på mitt humör och mina känslor. Det kanske är så när man är kär också? :) Det är mycket som gäller.


Nu ska junior ha frukost & jag ska dona lite innan tvättiden sätter igång.

Have a nice day! :)

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards