Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Linda Lindqvist - 4 februari 2010 20:03

Godkväll!


Uh, vilken dag! Min kropp har verkligen inte hängt med idag. Jag har haft en hemsk huvudvärk & en sjujäkla mensvärk. Hade bara alvedon hemma också, och det hjälper inte ett smack.. så jag måste iväg till apoteket imorgon och köpa ipren.


Hämtade Hugo på dagis vid 15.00, sedan nästan direkt efter så kom mormor och morfar hit och hade semlor med sig. -Mums. Satt och fikade och pratade strunt ett bra tag, och sedan tog jag & älskling tag i matlagningen. Hemgjord potatismos, köttbullar & sås. Gott som fan. Vi är kung på matlagning :-) Och det är så mycket roligare att laga mat när man gör det tillsammans. Kastar potatis på varann & skvätter vatten i hela köket. Man ska ha roligt oxå :-)


Hugo åt bra med mat han också. Så jag blev nöjd. Nu ligger han och sover som en stock & jag sitter i min ensamhet och glor på TV. Jesper kom och hämtade älskling för ett tag sedan.. han skulle hem till mor och far sin och försöka få fart på bilen. Jag ska aldrig skaffa bil. Verkar bara vara strul med allas bilar, så jag ska fan cykla resten av livet ;)


Happ. Mer då? Imorgon ska jag ner på stan med Hugo så han får klippa sig hos frissan. Sedan kommer lillasyster hit och sover kvar :) Mys!   


På lördag åker Hugo hem till pappa oxå och stannar över natten. Jag ska ut på krogen och shejka ass så jag står på öronen! Lovely.


Nu ska jag invänta älskling, sedan dyka ner i sängen och somna på hans bröst, den tryggaste känslan som finns. Tryggare kan ingen vara..


en tanke som slår mig varenda gång du ligger här -

hur gränslöst det är .

  


Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards