Alla inlägg den 23 februari 2010

Av Linda Lindqvist - 23 februari 2010 13:14

Gaaaah, vad jag hatar att vara klen och jävlig. Känner fortfarande av halsen och kroppen är fortfarande seg som tusan. Men naturligtvis blir det ingen vila. Tvätten behövde tvättas, disken behövde diskas och det behövde dammsugas pga alla fjädrar/dun efter fåglarna som sprätter omkring + att dom skvätter omkring så förbannat med fågel frön när dom äter. Vilken aktiv sjukstuga! Huh.


Ska begé mig till dagis om en stund och hämta hem Hugo. Har ingen aning om vad dagen bjuder på efter han har kommit hem. Det är bra att han är stor nog för att roa sig själv och förstår när jag är klen.


Imorgon förmiddag ska jag iallafall begé mig till stensätra för att besöka Inga-Lill. Det var väldigt länge sedan jag träffade henne, så imorgon tar jag en tripp dit för att hälsa på. Därefter blir det en tur till biltema för att kika lite, och efter det ska jag fanimej ha MAX mat. Äntligen!


På fredag är det planeringsdag på dagis så Hugo är ledig. Så fredag, lördag & söndag blir han ledig, naturligtvis. Så vi ska försöka komma på något kul att göra i helgen. På fredag kväll blir det iallafall fredagsmyyyys som vanligt. Då hyr vi väl en film och köper hem lite gott.. däremot lördag & söndag är planlösa! Det visar sig vad vi hittar på för galenskaper.


Ska fortsätta med tvätten nu - men bjuder på en sjukt hemsk bild sedan min tid på smultronbacken 21 . Hähä .


  

Av Linda Lindqvist - 23 februari 2010 08:15

Gooodmorgon.

Hoppas alla har sovit gott!


Jag sov som en stock inatt. Har nog endast vaknat en gång, och det är väldigt ovanligt eftersom jag brukar vakna många gånger.


Hugo kom upp ur sängen 7.30, inprincip precis när klockan ringde. Nu har han precis ätit frukost & sitter och kikar på barnprogram. Klockan 9.00 ska han vara på dagis så jag ska snart försöka få på honom lite kläder.


Idag står det tvätta på schemat. Uuh, vad tråkigt! Har ingen som helst lust.. och som ett plus i kanten så måste jag gå ner på ICA innan tvättiden som börjar klockan 11.00 Måste handla sköljmedel. Men det är inte direkt lockande att begé mig ut i den här is-kylan.


Hugo är skitmallig för sin lösa tand han fått. Hähä, ska bli roligt att se hans ansiktsuttryck när han tappar den. Jag minns när jag tappade min första tand.. då var jag 5 ½ år. Världens glugg hade man efteråt! Schnygg.

 


Nu ska jag plocka fram kläder åt Hugo /

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards