Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Linda Lindqvist - 10 februari 2010 19:12

Godkväll i stugan.

Bloggplatsen.se har strulat för mig ett bra tag nu! Har inte kommit in på hela dagen. Undra om det bara är jag som har haft det problemet idag?


Hur som haver. Bloggen är "under ombyggnad" för tillfället, och när jag får lust & ork så ska jag sätta mig ner och göra den snygg! Den ser lite halv-mupp ut just nu, men det grejar sig bara jag får tummen och röven.


Igår var vi ner på stan, jag och Hugo. Vi gick till frissan så Hugo fick klippa sig, och jäklars vad snygg han blev i håret! :-) Jag tänker inte lova någon bild, eftersom jag garanterat inte kommer att hålla det pga min hemska glömskhet!

Vi tog sedan en tripp in på Lindex & därefter in på Bokia en snabbsväng innan vi traskade vidare i snön till resecentrum och tog bussen hem.


Idag har jag tvättat & dammsugit/skurat golv. Så nu är tvätten fixad och golven rena.


Hugo åker hem till Rossa imorgon. Jag lämnar honom på dagis klockan 9.00 & Rossa hämtar honom efter lunch. Nu ska han vara hos Rossa tills 21:a "/ Kommer att sakna min prins och kommer garanterat träffa honom ändå nu när han blir borta längre än vanligt´ annars längtar jag arslet av mig efter honom!


Såååå, imorgon åker jag "hem" till Storvik och bosätter mig där ett tag. Jag & Johan lever ett varannan-vecka liv nu. Jag bor där när jag är barnledig, och han bor hos mig när Hugo är hemma. Det blir smidigast så! :-) Skönt med två hem ibland, faktiskt.


Hugo sover.. jag ska kika på "halv åtta hos mig" (pensionär, i know!) och äta ben & jerry's och bara ha det gött här i min ensamhet fram tills efter klockan 21.00 då min stora älskling kommer hem & kryper ner med mig i sängen.


¤ ¤ ¤


Jag trivs i min tillvaro just nu. Jag tar mig framåt i livet med stora steg. Jag träffar nya människor som jag noga granskar och sakta släpper in i mitt liv, och det visar sig att dessa människor är varsam och försiktig med det som kallas "mig".. mina känslor och mitt inre.


Jag har satt upp mål för mig själv. Jag har börjat med väldigt små mål, för att sedan bli överlycklig när jag lyckats nå målen. Och därefter sätter jag högre mål för mig själv.. på så sätt kommer jag att komma långt. Min vilja är stark & jag är förbannat envis - så jag kommer att komma väldigt långt!


Jag älskar livet just nu. Jag umgås knappt med andra människor för tillfället. Jag har många "bekanta", men däremot ingen jag delar allt med. Jag blev fruktansvärt besviken och trampad på vid tidigare vänskaper, så istället så satsar jag på att bli en starkare & tryggare människa och hela tiden kämpa för att lära mig allt om förtroenden för folk. Det kommer en tid :-)


Den enda människan som får dela allt med mig, det är min pojkvän. Han är samtidigt min bästa vän & pushar mig hela tiden till det bättre. Han finns där när jag behöver honom & han vänder på allt negativt & gör det positivt istället. Han håller mig hand i alla väder & han får mig att känna mig värdefull.

Vi är världens bästa och starkaste team, jag & min Johan!


Diaz & Hugo - världens finaste bröder.


En bild jag slänger in bara ändå.. för att den ser förjävlig ut :-)

     

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards