Alla inlägg den 12 februari 2010

Hm?

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2010 12:50

Nä, nu jävlars. Karln min knäpper en massa bilder i smyg på mig som jag nu hittat i hans dator . Hähä , hämden är ljuv!


    Jo, men snygg frilla?


  & såhär går d när man försöker ta fulbilder.


  Hähähähähähähähähähä.

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2010 09:30

Godmorgon.


Vad ska man säga om gårdagen? Helvete vad sliten jag var. Lämnade lill-älskling på dagis klockan 8.30, och sedan for jag & stor-älskling upp till Storvik. Sedan blev det rygg-läge hela dagen och kvällen. Mina leder gjorde sjukt ont och det gick så långt att jag började gråta av ren panik. Jag är van med att ha kontroll över mig själv och smärtan som kommer när jag haft problem med magsår och leder. Men igår hade jag verkligen ingen kontroll överhuvudtaget. Skitgrejer!


Älskling är och jobbar & jag ska börja göra mig klar snart. Ta ett bad för att få värme till lederna ska jag göra. Sedan försöka få någon ordning på frillan (som jag inte borstat ut på flera dagar). Ingen idé ju! Ser ut som ett troll. Kanske är dags idag då!? Sedan får vi se om jag åker ner till Sandviken själv innan Johan slutar eller om vi åker in tillsammans sen. Måste köpa en present till lillasyster som fyller 16 år idag!! Grattis, gumman!   


Så vi drar oss upp till Järbo senare också för att gratta henne, naturligtvis. Därefter har jag ingen aning om vad denna fredag har att erbjuda. Vet inte vad som händer i helgen överhuvudtaget. Imorgon skulle älskling & hans kusin glo på melodifestivalen och greja, om jag minns rätt. Och så (tror jag?) att han skulle iväg på nå bil-skit på förmiddagen. Har för mig det iallafall, och sånt skit följer då INTE jag med på. Där går gränsen för vad jag gör i ett förhållande ;-) Jag gör mycket för min prins, men jag följer inte med på bilgrejer!


Nuså, suckers..

  

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards