Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Linda Lindqvist - 24 februari 2010 18:57

Wehoo.


Hoppas dagen har varit bra. Min dag har varit helt OK. Dock har jag varit utan Hugo hela dagen "/ Vi skulle ha åkt till Järbo tillsammans med Emil för att skotta hos mamma, men jag fick jordens huvudvärk och sa att vi skulle stanna hemma istället. Men Emil bad om att få ta med sig Hugo ändå, så han fick väl göra det då :) Mormor och morfar kom också upp till mamma, tydligen.. så mormor roade Hugo.


Imorgon ska Hugo bara gå på dagis fram till klockan 12. För sen ville Emil att han skulle följa med ut och åka traktor med honom. Dom skulle skotta av taket hemma hos familjen Lund, så Hugo skulle få följa med i traktorn. Jag tar en promenad dit när Hugo blir hämtad här av Emil. Annars kommer han väl mest att vara i vägen där nere. Kanske drar på mig ett par täckbrallor och ger mig upp på taket och hjälper till jag också. Men då lär väl hela familjen Lund ligga på backen och dö av skratt när jag klantar mig och ramlar ner. "KOM NER FRÅN TAAAAAAAKET, KOM NER TILL MIG. AJABAJA DRUMMEL, AKTA TAAAAAAKET!"


Nu ska jag ta upp Hugo från badet, och sedan invänta Johan som är och besiktar bilen. Sen blir det TV (som jag för övrigt haft sönder dosan till) och bara slappa.


- - -


Giiiiiiiiiiiiissa om jag längtar till Norge-resan då!? Herregud. Snart är det dags!

Förra året när jag var där med Emil så regnade det HELA veckan. Men vi hade roligt ändå! Det kommer regna i år också, det lovar jag. Det regnar alltid när jag är där!

Nästa gång jag åker så ska jag åka själv när jag har fått körkort. Eller själv och själv.. jag ska försöka lura med mig den yngsta familjemedlemmen i familjen Lund också (om man bortser från Nisse *s*).. det har jag tjatat om i tre år snart :)


Ha en trevlig kväll alla góa!

Av Linda Lindqvist - 24 februari 2010 15:48

Hallådär!


Det var varit fint väder idag. Solen skiner, men fyfan vad kallt det är ändå! Tänk om man kunde vakna av att få solen i ögonen, men att det är +20 ute. Härligt. Men det lär väl dröja, antar jag!


Det har varit en bra dag idag! I förmiddags drog jag mig ner till Stensätra för att träffa Inga-lill igen, och jag måste säga att det var så härligt att träffa henne igen! Den familjen har alltid varit som en extra familj för mig, och hon är så fantastiskt mysig, den kvinnan. Så det betydde mycket för mig att få sätta mig ner och dricka lite kaffe och prata skit :-) Jag hoppas det blir fler gånger!


Efter någon timmes snack så blev det en sväng på banken. Sedan hem och dricka mera kaffe och bara slappa fram tills jag skulle hämta Hugo på dagis. Men hann inte ha honom många minuter förän Emil ville ha med honom till Järbo. Så dom är där nu och skottar snö hos mamma eftersom mamma och peter är utomlands. Så han kommer väl hem om ett tag, antar jag :-)


Annars då? Halsen värker fortfarande och känner mig hängig och klen. Men förhoppningsvis går det över snart.

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards