Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Linda Lindqvist - 22 februari 2010 17:57

Godkväll.

Hoppas alla har haft en bra dag. Min dag har varit super, förutom att halsen håller på att säga upp sig & att kroppen är klen som bara den. Hmpf!


Hugo sitter & äter kvällsfika här bredvid mig. Rostade smörgåsar med messmör på. Uh! Äckligt. Men han är helt crazy i messmör så han lär väl äta äcklet, då!

Tog upp honom från ett 1 ½ timmes (!) långt bad nyss. Herregud, hur kan man bada så länge? Jag älskar att ligga i badet, men jag fixar inte längre än en halvtimme. Gissa om han var skrynklig när han kom upp!

 


Jag ska natta Hugo mellan 18.30 - 19.00 tiden. Jag har blivit tvungen att börja natta honom väldigt tidigt på kvällarna nu för tiden, för annars kommer han inte upp på morgonen.. han är väldigt morgontrött. Så om han somnar 19.00 så får jag ändå inte upp honom klockan 7.00 på mornarna. 12 timmars sömn! Åh, tänk om man kunde sova så länge i sträck! Det vore ju guld. Själv vaknar jag 50 ggr/natt.


Anyway. När Hugo har somnat så ska jag lyxa lite här i "sjukstugan". Tänkte ta ett varmt skumbad med lite tända ljus.. och så tänkte jag göra en hårinpackning till min risbuske till hår! Huuh. Sedan ska jag göra en kopp varm choklad eller två. Får skippa kaffet idag.. dricker jag kaffe efter klockan 18 på kvällarna så somnar jag aldrig.


Nu blir det bolibompa-kikande med Hugo & sedan läggdags för honom.

Av Linda Lindqvist - 22 februari 2010 16:04

Hallådär.


Har verkligen varit supertrött idag, så har inte blivit nå' bloggande när Hugo har varit på dagis. Huvudvärk till tusen har jag haft också + att jag börjar känna av halsen. Jag hatar att ha halsont. Jag har hellre magsjuka eller nå't sånt. Men f-n inte ont i halsen.. man känner sig ju totalt handikappad.


Idag for jag & Emil ut och övningskörde lite. Och säger bara det - fytusan vilken obehaglig bil att köra. Saab turbo, det är obehagliga grejer det. Men fram kom jag & kul var det :-)


Hämtade Hugo klockan 15 från dagis, och nu sitter han i ett bad och plaskar. Vill att det ska bli kväller och lite mörkt ute så jag kan tända lite ljus och ha myskväll med min lilla darling´. Så mysigt att krypa ner i soffan tillsammans med honom och titta på bolibompa och prata om dagen som gått.


Hoppas att nattningen ikväll går smidigt. Är så sanslöst trött idag så jag vet inte vad! Blir tidig kväller för mig + en massa alvedon så man kan sova som folk. Förstår inte varför jag alltid börjar bli sjuk när Hugo är hemma. Det är väl bättre att jag är sjuk när jag är barnledig så jag kan lägga energin på Hugo när jag har honom hos mig.


Nu ska jag titta till mitt plask-troll, sedan sortera tvätt. Ska tvätta imorgon - puh!


PUSS!

  

Av Linda Lindqvist - 22 februari 2010 08:28

                                          

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards