Alla inlägg under februari 2010

Hm?

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2010 12:50

Nä, nu jävlars. Karln min knäpper en massa bilder i smyg på mig som jag nu hittat i hans dator . Hähä , hämden är ljuv!


    Jo, men snygg frilla?


  & såhär går d när man försöker ta fulbilder.


  Hähähähähähähähähähä.

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2010 09:30

Godmorgon.


Vad ska man säga om gårdagen? Helvete vad sliten jag var. Lämnade lill-älskling på dagis klockan 8.30, och sedan for jag & stor-älskling upp till Storvik. Sedan blev det rygg-läge hela dagen och kvällen. Mina leder gjorde sjukt ont och det gick så långt att jag började gråta av ren panik. Jag är van med att ha kontroll över mig själv och smärtan som kommer när jag haft problem med magsår och leder. Men igår hade jag verkligen ingen kontroll överhuvudtaget. Skitgrejer!


Älskling är och jobbar & jag ska börja göra mig klar snart. Ta ett bad för att få värme till lederna ska jag göra. Sedan försöka få någon ordning på frillan (som jag inte borstat ut på flera dagar). Ingen idé ju! Ser ut som ett troll. Kanske är dags idag då!? Sedan får vi se om jag åker ner till Sandviken själv innan Johan slutar eller om vi åker in tillsammans sen. Måste köpa en present till lillasyster som fyller 16 år idag!! Grattis, gumman!   


Så vi drar oss upp till Järbo senare också för att gratta henne, naturligtvis. Därefter har jag ingen aning om vad denna fredag har att erbjuda. Vet inte vad som händer i helgen överhuvudtaget. Imorgon skulle älskling & hans kusin glo på melodifestivalen och greja, om jag minns rätt. Och så (tror jag?) att han skulle iväg på nå bil-skit på förmiddagen. Har för mig det iallafall, och sånt skit följer då INTE jag med på. Där går gränsen för vad jag gör i ett förhållande ;-) Jag gör mycket för min prins, men jag följer inte med på bilgrejer!


Nuså, suckers..

  

Av Linda Lindqvist - 10 februari 2010 19:12

Godkväll i stugan.

Bloggplatsen.se har strulat för mig ett bra tag nu! Har inte kommit in på hela dagen. Undra om det bara är jag som har haft det problemet idag?


Hur som haver. Bloggen är "under ombyggnad" för tillfället, och när jag får lust & ork så ska jag sätta mig ner och göra den snygg! Den ser lite halv-mupp ut just nu, men det grejar sig bara jag får tummen och röven.


Igår var vi ner på stan, jag och Hugo. Vi gick till frissan så Hugo fick klippa sig, och jäklars vad snygg han blev i håret! :-) Jag tänker inte lova någon bild, eftersom jag garanterat inte kommer att hålla det pga min hemska glömskhet!

Vi tog sedan en tripp in på Lindex & därefter in på Bokia en snabbsväng innan vi traskade vidare i snön till resecentrum och tog bussen hem.


Idag har jag tvättat & dammsugit/skurat golv. Så nu är tvätten fixad och golven rena.


Hugo åker hem till Rossa imorgon. Jag lämnar honom på dagis klockan 9.00 & Rossa hämtar honom efter lunch. Nu ska han vara hos Rossa tills 21:a "/ Kommer att sakna min prins och kommer garanterat träffa honom ändå nu när han blir borta längre än vanligt´ annars längtar jag arslet av mig efter honom!


Såååå, imorgon åker jag "hem" till Storvik och bosätter mig där ett tag. Jag & Johan lever ett varannan-vecka liv nu. Jag bor där när jag är barnledig, och han bor hos mig när Hugo är hemma. Det blir smidigast så! :-) Skönt med två hem ibland, faktiskt.


Hugo sover.. jag ska kika på "halv åtta hos mig" (pensionär, i know!) och äta ben & jerry's och bara ha det gött här i min ensamhet fram tills efter klockan 21.00 då min stora älskling kommer hem & kryper ner med mig i sängen.


¤ ¤ ¤


Jag trivs i min tillvaro just nu. Jag tar mig framåt i livet med stora steg. Jag träffar nya människor som jag noga granskar och sakta släpper in i mitt liv, och det visar sig att dessa människor är varsam och försiktig med det som kallas "mig".. mina känslor och mitt inre.


Jag har satt upp mål för mig själv. Jag har börjat med väldigt små mål, för att sedan bli överlycklig när jag lyckats nå målen. Och därefter sätter jag högre mål för mig själv.. på så sätt kommer jag att komma långt. Min vilja är stark & jag är förbannat envis - så jag kommer att komma väldigt långt!


Jag älskar livet just nu. Jag umgås knappt med andra människor för tillfället. Jag har många "bekanta", men däremot ingen jag delar allt med. Jag blev fruktansvärt besviken och trampad på vid tidigare vänskaper, så istället så satsar jag på att bli en starkare & tryggare människa och hela tiden kämpa för att lära mig allt om förtroenden för folk. Det kommer en tid :-)


Den enda människan som får dela allt med mig, det är min pojkvän. Han är samtidigt min bästa vän & pushar mig hela tiden till det bättre. Han finns där när jag behöver honom & han vänder på allt negativt & gör det positivt istället. Han håller mig hand i alla väder & han får mig att känna mig värdefull.

Vi är världens bästa och starkaste team, jag & min Johan!


Diaz & Hugo - världens finaste bröder.


En bild jag slänger in bara ändå.. för att den ser förjävlig ut :-)

     

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2010 07:02

Godmorgon!

Uuuh, Hugo vaknade strax före 6.30 Jag kan inte minnas att jag somnade igår så det känns som att jag sovit i tio minuter inatt.


Vilken helg det har varit! I fredags kom syster hit. Vi gjorde allt som vi brukar göra.. toka runt & garvade arslet av oss. Käkade pizza, glass och flottade hela kvällen. Fick tillbringa natten tillsammans med älskling oxå. Så jag hade alla mina tre favoriter under samma tak - that's the way i like it.


I lördags kom pappa och hämtade syster & Hugo vid 15-tiden. När dom åkt så tog jag en dusch, käkade lite och började göra mig klar. Kröp ner med älskling i soffan ett par timmar också och bara fanns till. Drog en sväng till storvik för att Johan skulle hämta kläder.. och vi kom därifrån utan kläder :-P Glömsk kille? Ah.


Vid 20-tiden körde han mig till östanå. Där hade vi tjejkväll. 5 stycken tjejer som snackade skit, spelade öl-spelet och dansade. Vi drog oss sedan till krogen och dansade vidare där. Hade en supertrevlig kväll som bör göras om! :)


Igår kom Hugo hem vid lunch, och det blev en slapp-dag utan dess like. Vi gjorde absolut ingenting. Såna dagar behövs ibland oxå.


Nu är det ny vecka o nya tag. Hugo ska till dagis & sen ska vi till frissan. Hugo åker hem till Johan på torsdag, så jag har ett par dagar kvar med honom :)


Nu ska jag knöla mig upp i sängen och hoppa på älskling som tror att han kommer få sovmorgon idag.. men ALDRIG i livet ;-)

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2010 13:35

Hallådär!

Idag är det fredag, igen. Veckorna går väldigt fort nu för tiden, och jag förstår inte vad det beror på. Tycker att det är måndag & fredag hela tiden!


Anyway. Lämnade junior på dagis imorse, och sedan har jag inte gjort särskillt mycket. Gick iväg till Sandra vid 11.00-tiden för att hämta Diaz. Vi tog en promenad & knallade sedan hem hit. Sandra hämtade honom för en stund sedan.


Vi ska till frissan på måndag istället, eftersom vi har en del att göra idag. Syster kommer hit efter skolan och vi ska handla och dona, och på måndag finns det mer tid så vi väntar tills dess istället :-)


Blir en riktig myskväll ikväll. Förhoppningsvis blir Johan med ikväll också.. det vore ju guld! Att få en mysig hemmakväll tillsammans med dom tre jag tycker mest om i hela världen!   


Imorgon blir det lite alkohol & inta dansgolvet på krogen . Det ser vi fram emot :)


  


Nu ska jag greja lite, sedan hämta junior på dagis! :)

Bjussar även på en bild på syster & hennes polare i somras ´

en riktig sommarbild!


(jag blev i-kastad efter ett tag med kläderna på jag oxå - hmpf).  


Have a nice day!

  

Av Linda Lindqvist - 4 februari 2010 20:03

Godkväll!


Uh, vilken dag! Min kropp har verkligen inte hängt med idag. Jag har haft en hemsk huvudvärk & en sjujäkla mensvärk. Hade bara alvedon hemma också, och det hjälper inte ett smack.. så jag måste iväg till apoteket imorgon och köpa ipren.


Hämtade Hugo på dagis vid 15.00, sedan nästan direkt efter så kom mormor och morfar hit och hade semlor med sig. -Mums. Satt och fikade och pratade strunt ett bra tag, och sedan tog jag & älskling tag i matlagningen. Hemgjord potatismos, köttbullar & sås. Gott som fan. Vi är kung på matlagning :-) Och det är så mycket roligare att laga mat när man gör det tillsammans. Kastar potatis på varann & skvätter vatten i hela köket. Man ska ha roligt oxå :-)


Hugo åt bra med mat han också. Så jag blev nöjd. Nu ligger han och sover som en stock & jag sitter i min ensamhet och glor på TV. Jesper kom och hämtade älskling för ett tag sedan.. han skulle hem till mor och far sin och försöka få fart på bilen. Jag ska aldrig skaffa bil. Verkar bara vara strul med allas bilar, så jag ska fan cykla resten av livet ;)


Happ. Mer då? Imorgon ska jag ner på stan med Hugo så han får klippa sig hos frissan. Sedan kommer lillasyster hit och sover kvar :) Mys!   


På lördag åker Hugo hem till pappa oxå och stannar över natten. Jag ska ut på krogen och shejka ass så jag står på öronen! Lovely.


Nu ska jag invänta älskling, sedan dyka ner i sängen och somna på hans bröst, den tryggaste känslan som finns. Tryggare kan ingen vara..


en tanke som slår mig varenda gång du ligger här -

hur gränslöst det är .

  


Av Linda Lindqvist - 3 februari 2010 18:40

Humm, vilken dag!

Jag skulle vilja veta varför kvinnans kropp är som den är. Jag är världens hormonspöke just nu. Idag har det varit en riktig skitdag! Jag har hoppat mellan att skratta, gråta, varit riktigt förbannad, varit småirriterad.. allt. Jag får lite panik när det blir så! Man vet liksom inte vad kroppen håller på med & jag vet inte hur jag ska hantera det. Vilken skitdag!


Hursomhaver. Jag tog upp Hugo ur badet för en liten stund sedan och nu sitter han & äter kvällsfika. Sedan är det läggdags för lillskrutt & jag ska krypa ner framför TV:n och bara finnas till. Har som sagt varit en riktigt jobbig dag idag.


Imorgon ska Hugo ha sprutan också. Så Rossa kommer över hit efter fyra någongång så vi får hjälpas åt med det. Vad som sker sedan har jag ingen aning om! Noll planer, som vanligt. På fredag eftermiddag ska vi iallafall ner på stan för då ska Hugo till frissan.. han är så långhårig nu! Får håret i ögonen hela tiden & han blir irriterad över det, så det blir att kapa av en hel del från skallen på honom . Han är sååå fin när han är nyklippt! :)


Nä, nu ska jag krypa ner i mjukiskläderna & sedan stoppa älskling i säng.

Av Linda Lindqvist - 3 februari 2010 08:04

Godmorgon!

Jag är trött.. skit trött!


Hugo kröp upp i min säng tiiiiiiiidigt imorse. Han hade smått panik pga en dröm. Han hade drömt att hans filt bredvid sängen hade fått ögon och börjat leva. Blev lite full i skratt men förklarade för honom att filtar inte är levande. Efter en stund somnade han om & vi låg och trängdes alla tre i min säng.. det är en kamp att ha två karlar i sängen, kan jag säga.


Denna morgon har varit lite upp & ner. Hugo har trottsat till max & vägrat allt jag sagt till honom, och istället gjort tvärtom. Det är guld att vara mamma, men ibland önskar jag att han var lite mer medgörlig vissa gånger. Han är envis, trottsig och testar verkligen gränserna till max! Man borde ha fått en garanti på förlossningen för att kunna lämna in ungen på service om det är något fel på dom! Ibland undrar man :-) Älskar honom ändå.


Igårkväll knölade jag & älskling ner oss i ett skumbad. Tände ljus & bara slappade! Det är lyx. Att bara slappna av tillsammans med någon man tycker om väldigt mycket, det är lyx! Ställde oss sedan och lagade mat strax före 23.00 därefter stupade vi i säng o slocknade ganska direkt. Trötta som idioter!


Uh, fortfarande trött som en idiot är jag också. Skulle kunna sova några dygn till!


Ikväll blir jag ensam hela kvällen när Hugo har somnat. Älskling har match. Det är bra med ensamtid ibland! Som den ensamvarg jag är så behöver jag tid själv ibland. Känner liksom inte för att umgås med någon nu för tiden heller. Dom enda jag umgås med är Sandra & Johan.. Emil dyker upp här lite då och då för en kaffe också, men mer än så umgås jag inte. Jag har ingen lust längre & har helt tappat tron på äkta vänskap.. det finns liksom inte i min värld längre!

Och tur är väl de, egentligen. Då slipper man bli sviken o sårad igen!


Nu ska vi börja göra oss klar och begé oss iväg till dagis.

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards