Alla inlägg den 12 april 2010

Av Linda Lindqvist - 12 april 2010 16:05

Hoho, igen!

Blir verkligen så superbra humör när solen värmer såhär. Har dock inte varit ut särskillt mycket, förutom en tur till jysk och när jag hämtade Hugo på dagis.


Jag köpte tre par gardiner på jysk. Till köket, vardagsrummet och mitt sovrum. Till Hugos sovrum har jag redan ett par jättefina gardiner som kommer matcha perfekt. Det kommer bli superbra allting med flytten! Även fast jag flyttar knappt 20 meter, så känns det så bra. Eftersom det är en lägenhet med en planlösning som jag varit ute efter länge, och det finns inte så många hörnlägenheter med den planlösningen. Och dels för att jag äntligen kommer att få ett eget sovrum! Ska bli så otroligt skönt att slippa sova i vardagsrummet! Det är inte att rekomendera, kan jag säga. Huh! Aldrig mer.


Jag har fått hem Hugo också! Lovely. Vi ska ta oss en tripp ner till ICA snart. Jag ska köpa cigg & han vill köpa glass - så kommer vi ut lite oxå! :)


Imorgon ska jag på utvecklingsamtal på Hugos dagis.. sista utvecklingsamtalet på hans dagis nu, för sedan börjar han i 6-årsgruppen nere på skolan! Medans jag är på samtalet så ska Hugo vara hemma hos Sandra :) Så får han träffa lillebror också. Hihi, idag när jag frågade Hugo om han ville vara hos Sandra och Diaz imorgon så sa han "ja.. men tänk vilken tur jag har! Jag ville ha en lillebror som Diaz, och så fick jag en lillebror som är precis en sån lillebror som jag ville ha!"

Sötunge! :)


onsdag ska vi till Stockholm. Ska vara där klockan 11.00, så vi är väl hemma på sena eftermiddagen. Sen klockan 18 ska jag vara på info-möte nere på björksätraskolan. Ett år kvar, sedan börjar Hugo i första klass!! Sjukt.


Nej, nu ska jag trippa ner på ica med junior :)

Av Linda Lindqvist - 12 april 2010 11:05

Godmorgon.

OK, jag slog upp ögonen runt åtta idag, men det är fan morgon än!

Solen lyser, himlen är blå.. och vad gör jag? Sitter fortfarande i pyjamasbrallor, ruffsigt hår och är allmänt seg. Dock har jag gjort lite nytta. Har rensat ur tre skåp & packat i kartonger, samt torkat ur skåpen och burit ned det som ska ner i källaren. Duktig!! :-)


Och så har jag haft sällskap här på morgonen. Jimmy kom hit & drack kaffe och snackade lite skit.. alltid trevligt :)


Idag blir det förhoppningsvis en tur till återvinningen. Har så mycket skit som ska slängas, men pappa har en stor släpkärra så det kanske räcker med en sväng dit. Men det visar sig, för han har varit dålig hela veckan som varit.. vi får se när han ringer helt enkelt, om vi åker! :)


Klockan 15 ska jag hämta Hugo på dagis, och då är han min hela veckan! Det är hemma hos mig han hör hemma & jag tycker inte om när han är hemma hos sin pappa. För Hugos del så tycker han ju om att vara hos oss båda, men jag hatar när han är där. Dels för att jag inte vet vad dom trycker in för skit i huvudet på Hugo.. antagligen en massa elände. Och dels för att jag saknar ungen så förbannat när han är där. Men nu är han min & Rossa ska inte få lägga vantarna på honom denna vecka - så det så!! :-)


Nu ska jag fortsätta dona här, sedan åka en sväng till Jysk och köpa gardiner. Sedan hämta hem kärleken & försöka hitta på något skoj ute i finvädret :)


  

[love]

  

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards