Alla inlägg den 24 april 2010

Av Linda Lindqvist - 24 april 2010 20:45

Jag älskar Melissa Horn.


Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl,
Och om du inte saknar mig så har du dina skäl.
Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se,
Att det regnade idag och tackar dig för det.

tack för mig, nu blir det pizza sen bums i säng.

Av Linda Lindqvist - 24 april 2010 16:13

Hallådär alla goa & glada.


Nuuu har jag flyttat. Det är o-vant att sova i ett eget sovrum. Det var väl ca 4-5 veckor sedan som man hade ett "privat" sovrum.. dock var det inte mitt eget, men det är det nu :) Det är stort och fint och jag trivs som fisken i vattnet här! Vardagsrummet känns så stort eftersom det inte står någon säng därinne.


Det är sjukt groteska och fula tapeter i alla rum, men inom tre veckor så kommer dom och tapetserar om i mitt sovrum, Hugos sovrum, köket & vardagsrummet. Hallen är helt OK som det är, men jag ska tapetsera "själv" efter sommar'n. Eller ja, själv blir det väl inte.. något snille som kan får nog hjälpa mig!


I torsdags gick jag ner och hämtade nycklarna och satte igång att bära kartonger och grejs själv, och efter en liten stund kom mamma och Peter hit och hjälpte mig. Sedan igår fick jag en massa bärhjälp. Emil, Kalle och Patrik kom och hjälpte mig. Tack så mycket för hjälpen ! Så jag har hållt på och donat här hemma sedan igår. Det börjar likna ett hem & jag trivs! :) Första natten på ett nytt ställe brukar vara hemsk för mig, men inatt sov jag som en kung.


Jag har haft Vicko hos mig i tre nätter nu också, eller jag lämnade honom igår pga av flytten. Men dom tre nätterna & dagarna jag haft honom har varit supermysig. Vi har varit ute & härjat nästan hela dagarna. Kutat i skogen, kastat pinnar (STOCKAR!!!) och härjat. Dock så snarkar han som en fullvuxen björn så man får sova med öronproppar! ;-P Sweet.


Pappa och lillasyster var här och fikade lite för ett tag sedan. Syrran blev anfådd av att gå upp för trapporna. HUH? Dålig kondis eller har jag flyttat för högt upp? Hähä.


Om två veckor bär det av till Noorway - GISSA OM JAG LÄNGTAR! Tur att Anna finns som är lägenhetvakt åt mig! :-) Du är bäst, tjejen!


Nu ska jag kuka vidare lite här o dona i min ensamhet. Ensamhet är det bästa som finns - näst efter att ha Hugo hemma, naturligtvis! Min älskade unge. Imorgon kommer han hem igen, till vårat nya hem. Jag hoppas han kommer trivas <3


Ha en finemang dag.

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards