Alla inlägg den 20 juni 2010

Av Linda Lindqvist - 20 juni 2010 18:37

Vilken gó unge jag har! Han förgyller mina dagar med det bästa man kan få. Att jag av alla människor skulle få en sån dyrbar skatt, det har jag fortfarande svårt att förstå. Ett barn, mitt barn, som kommer att finnas i mitt liv i resten av min tid på jorden - det är fantastiskt.


Att vara mamma är ett heltidsjobb - och som lön får jag det bästa livet på jorden. Jag får tillbaka så mycket & jag verkligen älskar det här "jobbet". Kan inte tänka mig ett liv utan min älsklingsunge! Han är allt & ännu mer.


Hugo Kristian Rosén

04-10-16

 


    

Av Linda Lindqvist - 20 juni 2010 16:12

Lillkärlek är hemma! Fantastiskt. Han kom vid 15.30 & drog naturligtvis iväg ut och är nu ute och leker med grabbarna. Det är skönt att det är så barnvänligt här och att han har så många kompisar som bor i grannhusen. Grabbarna är alltid ute & det är skönt att Hugo springer av sig lite :-)


Jag har plockat & bäddad och donat lite här hemma. Ska snart ta itu med disken och ranta iväg med soporna. Och ladda inför en vecka fullspäckad med jobb. Imorgon jobbar jag 15-21.15 Skönt :-)


- - -


Sedan är jag less på att bli anklagad för någonting jag inte har en susning om vad det handlar om. Snälla människa, ta reda på fakta innan du yttrar dig. Det blir så mycket bättre då. Lär dig att FRÅGA istället för att anklaga folk som du TROR har gjort något. Men vissa människor lär sig aldrig, verkar det som.

Av Linda Lindqvist - 20 juni 2010 13:20

"Godmorgon".

Klev upp ur sängen för en halvtimme sedan. Kom i säng strax efter 4 imorse.


Igår runt 18-tiden kom Emma & Veronica hit och hämtade mig. Åkte hem till Emma i Gävle och satt ute på altan och snackade skit, spelade lite spel & drack lite alkohol. Hade jätte trevligt! Kom sedan överens om att vi skulle begé oss ut på krogen så vi tog en taxi ner till stan och gick in på Nivå. Hade jätte roligt hela kvällen & dansade tills benen inte orkade bära mig längre. Men tiden gick allt för fort, för helt plötsligt så var klockan 2.00 och det var dags att begé sig hemåt.


Emil kom och hämtade mig i Gävle -tack-. Drog en sväng förbi hagaström & köpte fyllekäk och cigg, och sedan blev det hem till sängen. Kunde inte somna heller för allt bara snurrade. Minns inte vägen jag gick in heller från bilen upp till lägenheten, men tydligen så hade Emil filmat hur jag gör när jag går in. Haha, jag har aldrig trott på honom när han sagt hur knäpp jag är när jag ska gå från bilen och in, men nu fick jag bevis. Haha, jag dog av skratt!


En kväll fylld av en massa skratt och en himla massa dans -

tack tjejer för en fantastiskt rolig kväll,

det måste göras om! :)


Nu ska jag försöka dra av mig mitt bakis-face. Snygga till mig lite & invänta Hugo som kommer klockan 16 - lovely. Min älskade!! <3


    

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards