Alla inlägg under april 2010

Av Linda Lindqvist - 15 april 2010 08:15

Mannen i mitt liv´

..o jag behöver ingen annan.  

Av Linda Lindqvist - 14 april 2010 16:44

Jag sitter här.. och funderar.

Egentligen finns det inte en enda människa som jag kan lita på. Jag vägrar släppa in någon helt, och jag kommer aldrig att göra det igen. Någon karl kommer jag aldrig att skaffa igen heller´ av den enkla anledningen att jag tycker att alla män är stora loosers. Det står looser i pannan på dom, så illa är det.


Jag ska göra allting för min och Hugos skull, inte för någon karl som ändå sviker och förstör allting. Med enkla ord - jag kommer inte våga älska och älskas igen. Det är synd att man ska vara 21 ynka år & har givit upp hoppet. Nu ska jag leva livet som jag alltid viljat göra.. i frihet. Jag ska göra allt jag vill, allt som faller mig in och vara spontan och kunna göra allt jag vill, hur jag vill, när jag vill.


Jag trodde på något, jag hoppades på något . Men hallå, mitt namn är Linda Lindqvist, och då kan det inte gå åt något annat håll än åt skogen! Och vad gör jag!? Jag rycker på axlarna, flinar och går vidare - men denna gång med ett mål.

KÄRLEK - in my ass. Som dom flesta vet så tror jag inte på kärlek´ kärlek mellan en mor och ett barn är den enda kärleken som jag verkligen tror på, för det upplever jag varje dag . Men resten är bara skit.


...och, jag har slutat bry mig!

Linda Lindqvist står på egna ben & behöver ingen svikande, sårande, förknullt karljävel bakom mig.

Av Linda Lindqvist - 13 april 2010 20:08

Godkväll!

Vilken härlig dag det har varit - på alla sätt & vis! Positivt, positivt.

Jag ska försöka samanfatta dagen här.


Hämtade Hugo på dagis klockan 15, och direkt när vi kom hem så kom Sandra och Diaz. Vi drack lite kaffe & pratade skit, och jag fick pussa & krama på lillprinsen - det är alltid mys! :) Klockan 16 knatade jag iväg till dagis igen för ett utvecklingsamtal, och jäklars vad stolt jag är över min lillprins! Han är så duktig & klok, och det är mycket saker som han är "en av dom bästa" på på hans avdelning. Bland annat att visa förståelse, medkänsla & att dela med sig och vara på sin vakt så ingen känner sig utanför i leken. Han är så duktig! <3


Sandra passade Hugo medans jag var på samtal, och dom var ute och lekte i lekparken. När jag kom ut så var mamma & lillasyster ute också :)


Jag, mamma, Hugo & syster packade in oss i bilen och for iväg till valbo på skohuset. Där handlade vi två par skor till Hugo och ett par stövlar. Han är ju så galen i spider-man, så ett par av skorna & stövlarna blev spiderman! :) Och ett par helsvarta skor. Vi tog även en sväng förbi toys R' us så Hugo fick välja en leksak, så han har suttit och lekt med sina krigargubbar och galenskaper här nu på kvällen.


Vi åkte förbi prix på hemvägen och handlade festisar & frukt till Hugo tills imorgon som han kan smaska på i bilen påväg till Stockholm.

När vi kom hem så gjorde jag våfflor åt lillskruttis, eftersom att han önskade det som kvällsmat.


Ja, imorgon åker vi till Stockholm somsagt. Ska vara där klockan 11.00, och jag hoppas att det kommer gå lika bra som vanligt! :-) Min duktiga kille.

Jag är så stolt över honom!

  


Nu ska jag dona lite och invänta desperata hemmafruar som börjar kl 21.


Och jag kommer att göra vissa inlägg här på bloggen som kommer vara lösenordsskyddade. Eftersom jag kommer att skriva om vissa privata & "känsliga" saker som vissa inte tål att läsa. Så dom närmaste & käraste får ett lösenord :)


Ha en bra kväll!

Kram från oss.

Av Linda Lindqvist - 13 april 2010 12:51

Värsta sunshine ute, o här sitter jag med nerdragna persienner.

Men jag örsk int´. Jag ska ändå till valbo sen & köpa skor till Hugo,

så jag kommer ut då!


Jag sitter & saknar Matthias!

Förra veckan träffades vi två ynka gånger, men jag förstår att han har en massa att göra. Först jobba hela dagarna & sen vidare till lägenheten som han rustar. Men ÄNDÅ.. I miss him! Min bästis.

  

Har hittat värsta bra låten oxå! Den poppas för fullt här hemma om dagarna (:

Wahlströms - Everytime you walk away.

Finns så spotify´ och man blir taggad av den. Taggad av att det snart är sommar.

Denna sommar ska fan bli bättre än den förra. Ser fram emot värme, cruisingar, öl, träffa nytt folk, ragga runt överallt, däcka i en buske, få en miljon myggbett, ramla och skrapa upp knäna.. ja, ha jävligt roligt! ;-)


Jag är taggad på livet & jag ser bara möjligheter! Ser bara allting som är roligt & vägrar titta bakåt på allt skit som varit. Jag välkomnar alla nya möjligheter med öppna armar, och jag tar för mig av livet. Jag älskar att leva, jag älskar att vara en livsnjutare & det tänker jag fortsätta med!

Av Linda Lindqvist - 12 april 2010 16:05

Hoho, igen!

Blir verkligen så superbra humör när solen värmer såhär. Har dock inte varit ut särskillt mycket, förutom en tur till jysk och när jag hämtade Hugo på dagis.


Jag köpte tre par gardiner på jysk. Till köket, vardagsrummet och mitt sovrum. Till Hugos sovrum har jag redan ett par jättefina gardiner som kommer matcha perfekt. Det kommer bli superbra allting med flytten! Även fast jag flyttar knappt 20 meter, så känns det så bra. Eftersom det är en lägenhet med en planlösning som jag varit ute efter länge, och det finns inte så många hörnlägenheter med den planlösningen. Och dels för att jag äntligen kommer att få ett eget sovrum! Ska bli så otroligt skönt att slippa sova i vardagsrummet! Det är inte att rekomendera, kan jag säga. Huh! Aldrig mer.


Jag har fått hem Hugo också! Lovely. Vi ska ta oss en tripp ner till ICA snart. Jag ska köpa cigg & han vill köpa glass - så kommer vi ut lite oxå! :)


Imorgon ska jag på utvecklingsamtal på Hugos dagis.. sista utvecklingsamtalet på hans dagis nu, för sedan börjar han i 6-årsgruppen nere på skolan! Medans jag är på samtalet så ska Hugo vara hemma hos Sandra :) Så får han träffa lillebror också. Hihi, idag när jag frågade Hugo om han ville vara hos Sandra och Diaz imorgon så sa han "ja.. men tänk vilken tur jag har! Jag ville ha en lillebror som Diaz, och så fick jag en lillebror som är precis en sån lillebror som jag ville ha!"

Sötunge! :)


onsdag ska vi till Stockholm. Ska vara där klockan 11.00, så vi är väl hemma på sena eftermiddagen. Sen klockan 18 ska jag vara på info-möte nere på björksätraskolan. Ett år kvar, sedan börjar Hugo i första klass!! Sjukt.


Nej, nu ska jag trippa ner på ica med junior :)

Av Linda Lindqvist - 12 april 2010 11:05

Godmorgon.

OK, jag slog upp ögonen runt åtta idag, men det är fan morgon än!

Solen lyser, himlen är blå.. och vad gör jag? Sitter fortfarande i pyjamasbrallor, ruffsigt hår och är allmänt seg. Dock har jag gjort lite nytta. Har rensat ur tre skåp & packat i kartonger, samt torkat ur skåpen och burit ned det som ska ner i källaren. Duktig!! :-)


Och så har jag haft sällskap här på morgonen. Jimmy kom hit & drack kaffe och snackade lite skit.. alltid trevligt :)


Idag blir det förhoppningsvis en tur till återvinningen. Har så mycket skit som ska slängas, men pappa har en stor släpkärra så det kanske räcker med en sväng dit. Men det visar sig, för han har varit dålig hela veckan som varit.. vi får se när han ringer helt enkelt, om vi åker! :)


Klockan 15 ska jag hämta Hugo på dagis, och då är han min hela veckan! Det är hemma hos mig han hör hemma & jag tycker inte om när han är hemma hos sin pappa. För Hugos del så tycker han ju om att vara hos oss båda, men jag hatar när han är där. Dels för att jag inte vet vad dom trycker in för skit i huvudet på Hugo.. antagligen en massa elände. Och dels för att jag saknar ungen så förbannat när han är där. Men nu är han min & Rossa ska inte få lägga vantarna på honom denna vecka - så det så!! :-)


Nu ska jag fortsätta dona här, sedan åka en sväng till Jysk och köpa gardiner. Sedan hämta hem kärleken & försöka hitta på något skoj ute i finvädret :)


  

[love]

  

Av Linda Lindqvist - 11 april 2010 21:38

Godkväll, godkväll.

Usch, vilken helg fylld av känslor & tankar. Jag vill finnas till för alla & göra det som andra ber mig om och göra det dom vill, men jag kan inte.


Jag sitter här & vet varken ut eller in. Det är dags för mig att ändra lite på mig nu & sluta bry mig så mycket. Jag tänker leva mitt liv efter min pappas ord, som han alltid säger till mig. Han är en enormt klok man & får mig alltid att glömma allting som bitit sig fast i skallen på mig när jag är med honom. Därför kanske ni förstår varför norge-resan som jag snart ska göra tillsammans med min pappa är dom en terapi för mig? Att vandra omkring på smågatorna, äta glass, prata strunt & bara ha det bra. Jag ska även ta mig en tur upp till toppen på fjället ensam en heldag. Tänker ta med mig en termos kaffe & en massa gotta, lämna mobilen kvar i huset och sedan bara gå och känna frihet. På toppen av fjället tänker jag skrika ur mig all ilska, all frustration och alla känslor! Det är fantastiskt.. (låter sjukt, men det är så härligt!).


Har suttit och försökt lagt ihop Hugos dagis-schema också. Eftersom Hugos pappa jobbar eftermiddag första veckan jag är i Norge så har det strulat sig lite, men det löser sig nog på bästa sätt.


Min "klump" i magen har kommit tillbaka också. Det är väl för att jag tänker för mycket, funderar så mycket & tänker på dom negativa lösningarna på allt istället för att se allting positivt. Jag ska börja "stänga av" lite mera. Och dom som står kvar vid min sida är dom äkta. Alla andra kan gå.. nu.


Jag längtar ihjäl mig efter Hugo! Imorgon kommer han hem - och jävlar vad jag längtar efter prinsen!

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards