Alla inlägg under april 2010

Av Linda Lindqvist - 27 april 2010 07:38

Godmorgon Tisdag!

Sovit gott? Det har då jag. Har inte vaknat en enda gång trots att jag har haft en snarkande hund på golvet inatt. Och när klockan ringde klockan 7.00 så kände jag mig faktiskt skapligt utvilad! Skönt.


Jag fick precis upp Hugo ur sängen. Snacka om en mini-tonåring! "Bara fem minuter till", "Jag ska bara sträcka på mig några minuter.. ZzZzZ". Knäppskalle! :)

Men nu är han uppe & sitter och kikar på barnprogram.


Idag då?

Jo, jag ska lämna Hugo på dagis klockan 9.00, sedan ta en promenad med Vicko. Därefter ska jag begé mig ner i gamla lägenheten och ta upp alla småprylar som är kvar där nere. Lite gardinstänger, skruvar till lampor, kökslampan & lite annat smått&gott. Sedan ska jag sätta igång att skrura golven där. Tapeterna kommer upp i gamla lägenheten antingen idag eller imorgon. Men imorgonkväll ska allt vara färdigt eftersom slutbesiktningen som sagt är på torsdag. Undra om lägenheten går igenom? Jag hoppas det!


Sedan ska jag hämta Hugo på dagis klockan 15.00, och vad vi ska roa oss med har jag ingen aning om! Hugo kommer väl som vanligt vara ute med grabbarna från han slutar tills han blir inropad av mig klockan 17.45 Känns som att jag knappt tillbringar någon tid med Hugo på mina veckor, eftersom han är ute och leker exakt hela dagarna. Men han har roligt & han mår bra, och klart att barn ska leka med kompisar! :-)


Nu ska jag ge Vicko lite mat, och sedan fixa frukost till Hugo.

Sedan dom vardagliga morgonsysslorna. Bädda sängar, vika upp persienner, plocka fram kläder (som aldrig duger) till Hugo, plocka och dona - och sist dagislämning.


Hoppas alla får en superhärlig dag i solen!

Kram från oss.


  

Av Linda Lindqvist - 26 april 2010 22:16

Slänger in ett inlägg & skriver godnatt & sov gott. Är supertrött & ögonen orkar inte hålla sig öppna länge till. Så nu blir det till att sova & hoppas på att morgondagen går mycket smidigare än den här dagen. Fy, är fortfarande slut efter städningen! Dom är stenhård på städbesiktningen så det är lika bra att skrubba utav helvete.


Nej, sova var det ja.

Godnatt & dröm sött !

 

  

Av Linda Lindqvist - 26 april 2010 17:06

Hallådär.

Jag är slut. Har flyttstädat sedan 8.30 imorse, och blev klar för en stund sedan.. jag kommer somna som en stock ikväll. And i love it.


Jag ska stoppa Hugo i badet om en stund när hans polare har gått hem. Hugo + två kompisar leker inne på hans rum just nu. Sedan blir det kvällsfika & sedan bums i säng för lillkärlek. Pratade med hans far idag & försökte få ihop semestern under sommaren, men det är så jäkla svårt när jag inte vet om/hur/när jag kommer jobba i sommar. Men hans veckor med Hugo vet vi, så det fick duga så länge sa dagispersonalen.


Apropå dagis. Jag kommer få en väldig separationsångest från Hugos dagis. Jag tycker väldigt mycket om dagiset han går på. Personalen är super bra & hela stället är perfekt! Men 2:a augusti börjar han nere på skolan.. kommer säkert bli jättebra, men jag kommer sakna Nävergårdens förskola!


Jaja.

När Hugo somnat ikväll så ska jag ta en lååååååååååång, skön dusch och sedan mysa ner mig i soffan i min ensamhet och titta på en massa bra som är på TV ikväll. Jag älskar ensamhet, jag trivs i ensamhet. Att Hugo ligger i sitt rum och sover stör mig inte.. han stör mig inte överhuvudtaget, naturligtvis! Men ibland måste jag få slappna av helt ensam. Jag bara är så'n. Har alltid varit.

"like a twister I was born to walk alone"..


Yeeeeeeeeeeeeeeees,

nu blir det annat!

tja.

Av Linda Lindqvist - 26 april 2010 07:36

Godmorgon!

Så var det måndag igen. Jag gillar faktiskt måndagar! En ny vecka med nya mål. Ja, jag har mål för varje ny vecka som jag ska ha klarat av i slutet av veckan. Det är rätt bra, för man får något att "kämpa" för, men som samtidigt inte är särskillt svårt.


Hugo vaknade strax innan klockan ringde. 6.50 kom han upp! Yrvaken och trött klev jag också upp, för strax efter 7 så skulle pappas hundar komma. Så nu är dom här och ligger i hallen och slöar båda två :) Ska ha dom tills i eftermiddag. Dock blir jag inte något roligt sällskap för dom, eftersom att jag ska ner i gamla lägenheten och städa ur den idag.


Lämnar Hugo på dagis klockan 8.30, sedan kommer mamma och mormor någongång på förmiddagen för att hjälpa mig städa nere i gamla lägenheten. Sedan ska jag hämta Hugo igen klockan 15, och därefter vet jag inte alls vad dagen bjuder på. Det är ju finväder iallafall så det är ett +. Hugo blir säkert ute och leker med grabbarna, och jag inne och pula med någonting.. en vanlig dag, med andra ord :)


Huuuuuh, mina ögon orkar knappt hålla sig öppna. Varför är jag så seg?

Värken i lederna håller på att ge med sig nu iallafal, så det är skönt! Så fort det kommer lite värme så känns det genast bättre i lederna - så hoppas på en varm sommar nu .


8:e Maj är det cruising oxå. Mamma ska vara barnvakt åt Hugo då så jag kan dra in och härja som fan. Förra året i Maj så låg jag på Gävle sjukhus när det var cruising pga inflammationen i livmodern. Och andra Gävlecruisingen var jag i Norge. Så nu vill jag passa på att åka in! Taggad? JAJJEMEN!


Nej för tusan, nu ska jag plocka undan frukosten efter Hugo och sedan plocka fram kläder åt honom.. därefter dagis o dagens aktiviteter sätter igång.

Hoppas allihopa får en suverän dag. Njut av det fina vädret :)

//

Av Linda Lindqvist - 25 april 2010 20:10

Godkväll, för tusan! :)


Hugo ligger och sover sedan ca 10 minuter tillbaka. Jag hamnade här efter att ha suttit hos Hugo en stund. Och jag är så lycklig över att vara mamma till Hugo.


Herregud, vilken vacker unge! Jag är så lyckligt lottad över att ha en sån fantastiskt fin pojke. Trodde aldrig att jag skulle lyckas få en sån underbar unge! (OK, en del av Hugo är väl hans pappas också. Jag ska inte ta på mig hela äran själv *s*).


Jag & Hugos pappa har alltid varit så olika. Vi tycker olika om allt, ser olika på saker & har inprincip aldrig kommer överens om någonting. Han ogillar min stil, jag ogillar hans.. ja, listan kan göras lång. Men, vi har lyckats väldigt bra när det gäller Hugo. Vi kommer skapligt överens (visst har vi våra "fighter", men så sällan) när det gäller Hugo, vi gör båda allt vi kan och ännu mera för honom & vi älskar honom till stjärnorna och tillbaka. Jag är glad att vi har den kontakten vi har & det är enbart om någonting gäller Hugo. Det funkar bäst så & vi är väldigt sällan osams nu för tiden. Just för att vi kommit överens om att bara ha kontakt när det gäller Hugo. Det är skönt :) Att Hugo har två föräldrar som verkligen älskar honom av hela våra hjärtan! Kärlek får han då verkligen inte för lite av :)


Det är en gränslös kärlek jag känner till mitt barn.

Han fyller mina dagar med så mycket glädje, hopp & värme.

Tänk vad ett barn kan göra. En sån liten individ, som kan få hela

min värld att blomstra genom att bara existera!


jag älskar dig.

Av Linda Lindqvist - 25 april 2010 17:14

Hallådär köp blåbär.. eller nå't! :-)


Lyckan är fullbordad! Solen skiner fortfarande varmt och gött ute, Hugo har precis kommit hem till mammiz igen och jag sitter här med en kopp kaffe och lyssnar på Hugo och hans två kompisar som härjar i hans rum :-)


Har plockat och donat idag & det verkar aldrig bli slut på prylar som ska in i skåp, ner i lådor och in i garderober. Huuh, men det liknar ett hem ändå! Trots att jag inte satt upp varken gardiner eller tavlor på väggarna pga att dom snart kommer och tapetserar så är det fint här hemma :) Jag trivs. Och vi får väl se hur det går för Hugo imorgonbitti när han vaknar i sitt rum och är van med att komma ut i vardagsrummet och väcka mig. Han kommer nog bli paff när han inser att jag inte längre ligger i vardagsrummet :-)


Jag & Junne ska strax ner på affären en sväng. Köpa cigg & juice.. sedan hem och slappa resten av kvällen och stoppa ner honom i säng vid 19.30 Har alltid lagt honom klockan 19 och gjort kväller 18.30 (pga morgontröttheten). Men nu går det bättre med det så :)


Liver flyter på i lagom takt. Jag grubblar & funderar, men allt känns ändå väldigt bra :)

Av Linda Lindqvist - 25 april 2010 09:25

Godmorgon söndag.


Klockan ringde 9 idag. Sandra kommer hit med Vicko om några minuter eftersom hon ska åka iväg och hälsa på Tim, så då får jag ha "lillplutten" eller hur man ska kalla det. Så värst liten är han inte ;P


..och så är det söndag idag. Jag gav mig på att försöka titta på Die Hard som gick på TV igår, men jag tvärslocknade på soffan och vaknade 23.45 igen och drog mig in till sängen då och sov vidare. Är lite småtrött nu, men det är hääärligt väder ute så man blir lite piggare pga det :-)


Idag finns inga planer, förutom att gå ner i andra lägenheten och plocka med mig allt det sista. Är lite småsaker som ryms i en flyttkartong kvar där nere, så ska ta allt sånt idag eftersom mamma kommer imorgon och hjälper mig med städningen där nere, och på tisdag får jag hjälp med tapetseringen i Hugos rum i gamla lägenheten, eftersom han rivit bort lite där så skulle det fixas, men det går fort :) På torsdag är det besiktning av lägenheten & på fredag lämnar jag in nycklarna.


Imorgon är det endast två veckor kvar tills jag, pappa & syster sätter oss i bilen och drar emot Norge. Jag längtar så jag kan spricka! Herreguuuud, mitt älskade Norge. Jag var där för ca 9 månader sedan.. det är för lång tid! Förhoppningsvis blir det en resa dit igen i slutet av sommaren´ jag hoppas!!


Idag kommer även Hugo hem, äntligen!! Usch, vad jag har saknat min lilla prins! Mitt lilla hjärta. Nu äntligen kommer han hem :) I löööv it.


Till helgen så är det även sista april´ och vad vi ska göra är oklart. Blir nog att kila iväg och kika på en majbrasa någonstans o ha det mysigt. Jag orkar inte festa & har ingen lust till det heller. Nästa gång det blir något i fest-väg är nog 8:e maj, då det är cruising. Sedan efter det så blir det den 22:a maj då jag & danne olsson ska festa som idioter. Kanske tar inflyttningsfesten i samma veva? Den 22:a Maj? Det visar sig! Känner inte så mycket folk heller, vilket jag är tacksam för ;-)


Nu messa Sandra, så nu ska jag kila ner och hämta Vicko utanför här :-)

Skriver några enkla rader igen senare /

tills dess - ha en superbra dag :)

Av Linda Lindqvist - 24 april 2010 20:45

Jag älskar Melissa Horn.


Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl,
Och om du inte saknar mig så har du dina skäl.
Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se,
Att det regnade idag och tackar dig för det.

tack för mig, nu blir det pizza sen bums i säng.

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards