Alla inlägg under januari 2010

Av Linda Lindqvist - 8 januari 2010 13:28

Eftersom jag har så förbannat tråkigt nu, så tänkte jag lägga ut tre av mina absoluta favoritlåtar . Varje låt har sin betydelse för mig . Den första har hjälpt mig igenom många av mina svåra tider . Dom två andra får mig att tänka på någon jag tycker om extremt mycket , efersom det är "våra" låtar .


http://www.youtube.com/watch?v=GIFhst3DwPE


- den första , helt fantastisk i mina öron .


http://www.youtube.com/watch?v=VE1FILogdUE


- får mig att rysa .


http://www.youtube.com/watch?v=INP5ohS55ic&feature=related


- har lyckats satt ett djupt spår i hjärtat , bara av en dans :-)



Av Linda Lindqvist - 8 januari 2010 00:13

Godkväll.


Det finns ett ord som jag har såna blandade känslor för. Ett ord som kan vara både positivt & negativt. Det ordet är s a k n a d . Att sakna någon så fruktansvärt mycket så att man har en stor sten i hjärtat som bara växer sig större och större ju längre tiden går innan man får träffa den man längtar .


När man verkligen längtar efter någon så mycket att det gör ont , vad gör man ? Väntar ut tiden ? När man omöjligt kan få hit denna människa nu . Försöker man klara vardagen ändå ? Usch , vilka blandade känslor . Jag vill bara bli omhållen nu . Omhållen & få höra orden "jag släpper dig aldrig" .


Min värld är påväg att bli ljus igen . Jag börjar äntligen se vägen framför mina fötter igen . Eftersom jag rensat bort alla "energitjuvar" och istället ersatt dessa med fina, varma & härliga människor . Människor som verkligen ser m i g .


Jag är påväg mot toppen av mount everest . Jag har en lång väg kvar framför mig , MEN.. jag är påväg , och det är huvudsaken! Eller hur ?


Men.. denna ständiga saknad efter någon som är så älskad .

Det är svårt att älska . Lika så sakna . Men båda har något positivt !

[v]

Av Linda Lindqvist - 7 januari 2010 18:10

Godkväll.


Jag har jordens mensvärk. Går inte att förklara i ord - men helvete vad ont det gör!!! Alvedon & ipren är min räddare just nu.


Hoppas att alla har haft en bra dag, för det har minsann vi haft!

Klev upp strax efter klockan 9.00 Gjorde oss klara och slappade runt en stund tills klockan blev 11.00 och jag hade tvättid. Satte igång med tvättandet och runt 11.30 kom Sandra & Diaz hit. Vi fikade och snackade skit tills klockan helt plötsligt var efter 14.00, och Diaz somnade på golvet :-) Lillkillen då.


Dom åkte efter 14.00, och vi fortsatte tvätta. Vi har käkat för en stund sedan & nu sitter Hugo i badet och plaskar. Ska snart ta upp honom och sedan är det läggdags. Han ska ligga i sängen klockan 19.00 eftersom han ska upp 6.30 imorgon för att åka till Stockholm. Älsklingen min!


Rossa kom hit i eftermiddag också så vi kunde ta sprutan på Hugo. Idag gick det bra att prata med honom.. han brukar kunna vara förbannat envis & trökig men idag gick det över alla förväntningar bra! I vanlig ordning rotade han igenom alla skåp och lådor efter godis.. men det har jag vant mig med nu. Karlar!


Sååå.. efter jag stoppat älskling i säng så ska jag diska & plocka lite och sen krypa ner i sängen själv. Måste bli en tidig kväller för mig någongång också. Har inte somnat före 00.30 på hela veckan. Brukar bli runt 01 jag somnar. Huh.


Nä, slutsvamlat. Dags att knöla upp Hugo ur badet.

Av Linda Lindqvist - 6 januari 2010 12:29

Hej & hopp.


Hugo kom över till mig runt 04.00 imorse och grät. Han hade drömt en mardröm, stackarn. Så jag bäddade ner honom i min säng & tröstade honom. Han vågade inte riktigt somna, men tillslut så somnade han in igen. Jag vaknade klockan 9.00 av att han låg med halva kroppen på golvet och skällde på grannarna som härjade (som vanligt!).


Eftersom både jag och Hugo har svårt att äta frukost direkt på morgonen så tog vi en promenad till ICA för att handla lite smått. Och h-lvete vad kallt det var ute. Pälsade på både mig och Hugo tjocka kläder men likfan höll jag på att frysa ihjäl.

Anyway, när vi kom hem åt vi frukost. Sedan har Hugo hjälpt mig att byta på sängarna & sortera tvätt (ska tvätta imorgon). Duktig kille!


Kom ut ur duchen för en stund sedan, och ska göra mig lite iordning. Sandra & Diaz skulle ha kommit idag, men Diaz hade haft lite feber inatt, så dom skulle komma imorgon vid lunch istället :-)


Åh, börjar få mensvärk också. Ska ha mens nu i dagarna.. så mensvärken smyger sig på. Knapra ipren och se glad ut ett par dagar nu då. Huh.


Slutsvamlat.. dags att göra någon "nytta".


- - -


saknar min finaste .

Av Linda Lindqvist - 5 januari 2010 12:10

Hallåjs.


Var jättetrött igår när jag bloggade sista gången & trodde att jag skulle slockna direkt när jag slog av datorn. Men icke! Strax efter 01.00 somnade jag. Vaknade vid 7.00 av att grannarna skrek och bråkade i vanlig ordning.. undra hur många gånger jag varit sugen på att gå över & spöa dom? Hmpf.


Vi kom nyss hem. Niclas kom och hämtade oss och körde ner oss på stan en sväng. Gick in på lindex & köpte hårspray & hårmousse (?), två hårband, glittergrejs till håret & en tröja till Hugo. Måste försöka få någon ordning på håret eftersom det står åt alla håll :-P Men det är läckert som fan ändå! :)


Vi ska fixa lunch om en stund.. blir sen lunch eftersom vi åt så sen frukost.


Efter lunch kanske vi drar oss ut och åker bob i backen.. dock är Hugo väldigt trött av någon anledning. Han sov till 9.00 idag men är ändå trött! Han blir nog väldigt uttråkad av att vara hemma från dagis också.. han längtar tillbaka dit, men börjar inte förän på tisdag (om en vecka).


På fredag ska vi till Stockholm också. Undra om jag och Johan kommer att slå ihjäl varandra innan vi kommit dit? Så drygt att vi aldrig kan hålla sams, men det är inte så konstigt eftersom han är så korkad & jag är så smart.


Efter att vi har varit där så blir vi avsläppta i Gävle, så ska vi umgås med Emma & barnen :-) Det var läääänge sen nu, så jag saknar min gumma nu.


Mer då? Kanske dags att göra någon nytta.

Av Linda Lindqvist - 4 januari 2010 22:26

Godkväll .


Är astrött, men vill ändå kasta in ett inlägg.


Vid lunch idag gick vi iväg till blodriskan för att träffa Sandra & Diaz (Hugos lillebror) för första gången. Det gick väldigt bra & vi hade jätte trevligt. Sandra var en väldigt mysig & gó tjej, och Diaz var ju helt underbar :-) Hugo tyckte också att det var jätteroligt, så vi ska träffas igen på onsdag.


Sedan var jag iväg till Malin och permanentade håret.. och vad ska man säga? Kanske ska ringa och höra om "the poodels" behöver en till medlem i bandet? Helvete vad stort mitt hår blev! :-) Haha, men jävlar vad läckert det blev!


Hugo och jag la oss i sängen vid 21.00 och pratade om dagen som har varit, och han är nöjd och glad :-) Låg och berättade lite historier för honom, men det slutade med att det var han som låg och berättade sagor för mig som han kom på medans han berättade.


"En gång, så skulle jag och morfar åka ner till fotbollsplanen, och där hittade vi ett gult litet hus som det bodde troll i, så jag som är så modig skulle gå in och titta om det fanns troll där.. och då sparkade morfar en fotboll i väggen på huset när jag var där inne så jag blev rädd.. eller nej, jag är ju modig så jag blev inte rädd. Då klädde jag ut mig till ett troll och skrämde morfar så han sprang ända hem".


min älskade unge !

 

Helvete vad jag älskar min unge! Han är det finaste i hela världen, och jag älskar att ha honom hemma hos mig. Att få krypa ner tillsammans med honom på kvällarna är nog det bästa som finns. Jag lever för mitt barn.. har alltid gjort & kommer alltid att göra. I LOVE HIM !!!


nu ska jag krypa ner i säng & bara ligga o sakna!

Av Linda Lindqvist - 3 januari 2010 22:32

Att ha kraften att va' stark, att ha vishet att va' klok. Allt det där, det lär du dig tillslut. För på resan som du gör nu, alla frågor vill ha svar. Det är du som väljer vägen, det är du som ger och tar. Se himlen nu, öppnat hjärtat & känn dig fri. Var det livet lät dig bli. En dag är du glad att du är du.


Du får lära själv att leva, ingen finns att ta din hand. Med förtröstan, tro och tillit ska du växa.


Men så lär du dig tillslut utav det du själv lär ut, du tar din plats bland dom du håller av. Sånt som du har drömt om, den längtan som du haft. Se du hur du närmar dig ditt mål nu, och du tog dig dit av egen kraft.


- - -


Den texten känner jag igen mig själv i :)

Av Linda Lindqvist - 3 januari 2010 13:11

hallåj.


Jag har äntligen fått hem min älskade unge! <3 i looove it. Denna vecka är vi som sagt ledig från allt som heter dagis & skola och jag ska ta vara på tiden tillsammans med min största kärlek så gott jag bara kan.


Idag är jag sjukt trött, dock. Gjorde ingenting "speciellet" (eller jo, men inget ansträngande), så jag borde inte vara trött. Men jag har inte gjort annat än att sova den här veckan som har varit känns det som.


- - -


i can't stop loving you! <3

jag kan inte & jag vill inte få stopp på dessa känslor .

jag älskar det .

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards