Alla inlägg under januari 2010

Av Linda Lindqvist - 23 januari 2010 12:18

Hallåhej.


Har precis gjort mig klar. Hugo vaknade 6.30 (!!) imorse. Huh, ville bara dra täcket över skallen. Men han kröp ner med oss och kikade på barnprogram en timme, så jag sov vidare till 7.30 iallafall :)


Jag har lätt att fastna för låtar, och så spelar jag sönder dom så jag tröttnar. Nu har jag fastnat för "Miley Cyrus - Goodbye". Så bra! Jag får rysningar. Lika så "I learned from you". Den passar bra in på mig & min pappa. Min pappa, som är min bästis <3


Nu ska jag ta tag i min unge som tjatar om godis. Men nepp, det bin't nå!

Av Linda Lindqvist - 22 januari 2010 18:54

Godkväll.


Vilken mysig dag det har varit. Jag & Hugo har inte gjort särskillt mycket. Bara slappat runt och myst hela dagen. Johan kom efter jobbet, men stack iväg ganska direkt för att åka och träffa kusinen sin :) Fixade käk och donade lite och älskling kom tillbaka. Sedan var vi bara legat på soffan alla tre och kikat på bolibompa och bara haft det mysigt. Nu har mina två favoriter stängt in sig på Hugos rum för att läsa godnattsaga. Johan ska dra iväg och umgås med grabbarna sen, så jag tänkte slänga igång en film och bara ligga och ta det lugnt :-) Skönt.


världens finaste ! <3


Jag trivs så hemskt bra nu. Jag älskar det här.  

Av Linda Lindqvist - 22 januari 2010 13:23

Hallå.

 

Nu är det äntligen helg. Två dagars "sovmorgon". Eller det blir nog ingen sovmorgon eftersom Hugo måste i säng i tid även fast det är helg. Han åker ju till Rossa på söndag och Johan jobbar förmiddag, och då börjar Hugo på dagis klockan 6.30 på morgonen. Så för att underlätta lite för Rossa så vänjer jag Hugo vid tidiga kvällar, så det inte blir en sån hemsk omställning för honom.


..vad händer i helgen? Idag blir det inte så mycket. Hämta Hugo på dagis klockan 15.00, sen blir det bara en mysdag hela dagen och kvällen. Han är väl förmodligen trött efter dagis, så vi tar en slappdag. Får se om Johan kommer förbi och umgås lite med oss efter jobbet innan han ska iväg och umgås med grabbarna grus :-)


Imorgon ska vi iallafall träffa Sandra och Diaz igen, så det ska självklart bli kul! Får se vad vi hittar på. Snacka en massa skit & bara umgås, precis som det ska vara. Vi taggar utgång den 6:e februari också. Det kommer bli super :)


Nästa helg drar jag & älskling upp på en helkväll i järbo hos pappa. Käka lite gott, bara umgås & jag ska se Metallica konserten på projektorn. Sen får dom roa sig med vadfan dom vill om dom inte vill sällskapa mig :-) För jag ska se!


Har mycket roligt att se fram emot nu. Det är alltid roligt! :)


  

Av Linda Lindqvist - 21 januari 2010 20:10

Godkväll!

Hoppas alla har haft en bra dag.


Jag har haft en supermysig dag. Hämtade Hugo på dagis klockan 15.00, och strax därefter kom Sandra och Diaz och hälsade på. Sandra är verkligen en härlig människa! Är glad över att jag träffat henne & hennes fantastiskt fina son. Vi har så fina barn, men det är inte så konstigt.. dom är ju syskon! :)


Här kommer lite gamla & nya bilder som jag fann på datorn också.



Jag, 17 år.


Hugo i badet, ca ett år sedan.


Min älskade Elsa. Åh, så jag saknar den donnan!


Min fina Johan <3


- - -


Nu ska jag ta en dusch, sedan krypa ner i soffan framför en film.

Ha det gott! :-)        

Av Linda Lindqvist - 21 januari 2010 11:36

Förresten.. Jag kan va´ go jag också. Lyssnar på nu en låt som jag bara älskar texten på. När jag träffade min sötnos & vi hade bestämt oss för att satsa på allvar, så skickade jag denna text till honom :


Du, för mig finns bara du. Bara dig som jag ser, jag vill bara ha mer och mer.

Jag, jag vet hur det borde va'. Borde va' här hos mig, för det är nå't i dig som jag ser. Och i en mycket bättre värld, så är du alltid här.

 

Idag och imorgon, och från och med nu - det finns ingen annan, det finns bara du. Det enda jag vill är att vara där du är, i en mycket bättre värld.

Idag och imorgon, och hela mitt liv, det finns inget annat - det finns bara vi. och vad som än händer och vart du än går - så finns jag där idag och imorgon ändå.

 

Vi, det borde vara vi. Du och jag, varje dag, det är allt jag vill ha i mitt liv.

Och i en mycket bättre värld, så är du alltid här.

 

Jag kommer alltid va' här. Idag och imorgon.

Av Linda Lindqvist - 21 januari 2010 10:03

Hejhopp.


Astrött. Sängen lockar, men skurmoppen och dammsugaren ropar. Dock fick jag ett vansinnesutbrott på moppen nyss. Pinnjäveln gick av! Men med el-tejp funkar allt.. tills vidare. Örsk' inte ranta iväg o handla någon ny nu heller, det får jag ta... en annan gång?


Väntar på att vardagsrummsgolvet ska torka, så jag sitter här med fötterna på bordet och väntar. Smålyssnar på.. ehm.. barbados! Ibland skäms jag över mig själv.


Igår kväll protesterade Hugo ganska rejält vid nattningen. Han protesterar alltid. Antingen genom att kasta iväg nallen fyrahundratrettiofem gånger, eller genom att gnälla. Men igår hade han sönder påslakanet på täcket! O_o. Jag kan inte fråga "varför har han sån't humör?" för humöret har han naturligtvis ärvt efter mig. Jag är en riktig surfitta och blir lätt förbannad, men inte sliter jag sönder saker, väl?


Anyway, han somna tillslut och jag fick min efterlängtade dusch. Helvete vad skönt det var. Orkade inte blåsa håret igårkväll heller & när mitt hår blir blött så blir det extremt lockigt pga permanentningen. Men att ha permanentat hår & lägga sig med blött hår var ingen höjdare imorse, kan jag säga. Jag såg mig i spegeln & spegeln sprack, förfan! Såg hemsk ut. Hemskare än vanligt, och då är det sjukt illa!


Åh, igår fick jag också en såndär äckligt sjuk längtan tillbaka till Benidorm, Spanien. Låg och tänkte på när jag & mamma satt på balkongen i bikini med en varsin bok & en varsin öl och en massa godis och bara njöt av värmen. Promenaderna vid stranden och allt badande och solande!

..och så tittar man ut genom fönstret nu och tänker bara "FUCK!". Jävla vinter, jag hatar skiten. Give me a utomlandsresa, forfucksake.


Sluttjabblat. Nu har golvet torkat.. så nu ska jag ta tag i resten tills jag dör av utmattning och... dör.

Av Linda Lindqvist - 20 januari 2010 15:09

Hallåjs.

Ibland får jag världens bloggtorka. Får försöka ändra på det.


Gårdagen bestod av en massa trevligheter! Hämtade Hugo klockan 12.00, och strax efter kom Sandra och Diaz hit och umgicks med oss. Vi fikade, hinkade kaffe och knäppte fina bilder på barnen tillsammans. Hugo tycker att det är jätteroligt att ha en lillebror och han är så gó mot Diaz hela tiden. Smeker honom på huvudet & vill vara med och leka med honom :-) Mysungar!


Sandra och Diaz var kvar till runt klockan 15.00 Och sedan kom Johan hit. Vi packade in oss i bilen och begav oss iväg till järbo. Åkte hem till pappa och fikade (igen) och pratade massa strunt. Jag & Johan lånade med oss lite filmer hem så vi har att göra :) Hos pappa blev vi kvar ett tag, och på hemvägen svängde vi förbi mamma och pratade lite skit. Fick med mig kålpudding -mums- hem och gardiner som hon beställt till mig från Jotex.


När vi kom hem igen så var Hugo över-speedad av allt socker han fått i sig under dagen, så det tog ett bra tag innan han somnade. Men tillslut somnade han, och det tog inte lång tid innan min kropp sa ifrån heller.


Idag blev det en tripp till skolan, och sedan hem. Storstädade köket och hallen, och satte upp dom nya gardinerna i vardagsrummet. Skitbra blev det! Imorgon ska jag fortsätta med dom andra rummen och storstäda dom också. Så är det fint här på 84:an igen :-)


- - -


Igårkväll blev jag lite smått irriterad också. På människor som aldrig träffat mig och ändå tror sig veta allt om mig. Blev hemskt irriterad på en del av Rossas "vänskapskrets". Ibland börjar jag fundera på om dom har ett IQ som överstiger 4? En sak är säker.. vissa av dom kommer inte få ha ett smack med Hugo att göra! Idioter. Jag har vissa saker att säga till om jag också.


Däremot är jag glad över att jag och Rossa inte bråkar med varann mera. Vi kommer bra överens som det är nu och det är jag glad över. Vi har ju liksom ett band till varandra resten av livet pga Hugo, och då är det väl det bästa att hålla sams?


Nu ska jag snart stoppa min lortgris i badet! Ikväll blir det ett långt och härligt bad för mig också, känner jag! -Sköööööönt-


Nu ska jag invänta mitt <3.


Diaz & Hugo - våra vackra barn!! <3

Lillebror & storebror.  

Av Linda Lindqvist - 18 januari 2010 21:48

Godkväll.


Dagen har gått smidigt och bra. Hugo är så snäll & gó så det är sanslöst. Visst testar han mina gränser & gör allt i slowmotion när det börjar närma sig läggdags för att försöka vara vaken en stund till. När jag pussat honom godnatt så protesterade han på allt som fanns, tror jag. Charmigt att sitta och lyssna på när jag kommit ut i vardagsrummet ändå.


- "Mamma, jag KAN bara inte sova. Jag är inte ett dugg trött. Jag kommer vara vaken heeeela natten."

(efter tio minuter) - "Snark". Då sov han så gott så :-)


Hämtade Hugo på dagis klockan 15. Och våran dag har bestått av tvättning till största delen. Måste boka en till tvättid i veckan när jag ska byta på sängarna. Jag orkade inte göra det idag! Tråk-göra.


Nu har jag precis kommit upp ur ett skönt bad. Lite tända ljus, ansiktsmask & hårinpackning lyxade jag till det med i badet också. Såna småsaker får mig att känna mig som en ny människa, alltså! Man känner sig pigg & fräsch.


Imorgon kommer Sandra & Diaz vid lunch. Ska bli mysigt att träffa dom igen nu :) Sedan på eftermiddagen drar familjen Lindqvist/Rosén/Johansson upp till järbo och våldgästar pappsen litegrann. I vanlig ordning så saknar jag pappa nå fruktansvärt! Min pappa, min bästa vän! <3


- - -


Nu har min ångest-klump i magen släppt helt och hållet. Under väldigt lång tid så har jag haft gråt-ångest varje morgon när jag kliver upp. Nu för tiden så lér jag när jag kliver upp och min dag går helt utmärkt utan minsta lilla ångest-attack. Förr grät jag minst en gång om dagen pga magvärk & pissigt psyke. Nu gör jag inte det längre, och det är så fantastiskt underbart skönt. Det var min dröm att slippa sån't, och nu har jag kommit ifrån det. Jag bär på ett lugn i hela kroppen varje dag, från jag vaknar på morgonen tills jag somnar på kvällen. Och jag älskar det!! Hugo märker av det också, för han är helt annorlunda nu. Han är glad, gó och så otroligt snäll. Visst, han testar mina gränser.. men vilket barn gör inte det? :-)


Nu blir det paradise hotel, sen sleeptime & längta tills imorgon.

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards