Alla inlägg den 5 maj 2010

Av Linda Lindqvist - 5 maj 2010 22:16

Hej & hå.


Klockan är en massa mycket & jag tänkte kila in här en snabbis för att säga Godnatt.

Hugo sover sedan klockan 20.30 ungefär. Fan, vad gött det var att få hämta honom på dagis & ta med honom hem efter bara några dagar. Han åkte i söndags & kom hem idag! GÖTT VÄRRE! <3


När Hugo somnat så tog jag ett varmt bad. Det behövde min kropp. Fyfan, vad jag är sliten i kropp och själ nu. Hade jag kunnat så hade jag sovit en hel vecka, men pga stressen som sitter in i benmärgen på mig så går det bara inte.

Jag skulle behöva semester från livet ett par veckor nu!


Meeen, snart får jag en härlig semester ändå! En tid i Norge utan några som helst måsten. Jävlar vad jag ska sova ut på mornarna. Jag sover som en kung där. Kan lätt sova till 11-12 på dagarna (hemma sover jag till 7-8). Så det är en rejäl sovmorgon för mig! Shit, snart drar vi.. jag, farsan & lillasyster.


Imorgon ska Vicko åka hem till Sandra igen. Det kommer att bli tomt, tyst & förbannat konstigt att inte ha honom här. Men med tanke på norge-resan & min livsituation just nu så har han det bättre hos henne nu. Jag vill känna orken att ta med honom ut på lååååånga promenader, busa med honom, springa med honom.. som i början. Men jag har gått in i en rejäl depp-period nu så jag orkar knappt ta mig ur sängen på mornarna. Men jag hoppas innerligt att jag får låna honom igen, en längre tid. Han är fantastisk, den där hunden. Så gó, charmig & mysig.

Och.. han hatar när jag sjunger singstar! Han lägger tassarna över nosen & tittar på mig med en blick som säger "snälla, snälla.. skona mina små söta öron!" :)

Nä, han är speciell.. otroligt speciell! <3



Nu ska jag plocka fram en av böckerna jag fick hem idag.

Jag älskar självbiografier & beställde tre stycken häromdagen.

Så nu har jag att göra ett tag.


Sov så gott och dröm sött.. för det tänker jag göra!

Godnatt från oss på västerled.

Av Linda Lindqvist - 5 maj 2010 19:44

Godkväll.

Jag är helt slut i kropp och själ. "Normala" människor bör inte vara slut efter en dag med det jag har gjort, men min kropp och mitt psyke är inte i toppskick.


Var på städbesiktningen vid 13-tiden idag, och det gick jättebra! Hämtade sedan Hugo klockan 15. Bokade om tvättiden tills imorgon istället, annars skulle det bara bli strul.

Åkte in till IKEA runt 16-tiden. Det blev som jag skrev tidigare.. två sängbord & en spegel. Jag föll pladask för dom här sängborden, men tyvärr fanns dom inte i svart (min sängram är svart, så vill ha svarta bord också). Men jag ska ta och måla om mina bord svarta, så det matchar.


Hugo ville leka i lekrummet dom har på IKEA, och där hade han haft jätteroligt sa han när jag kom och hämtade honom :) Vi gick sedan in på coop och handlade lite smått, och sedan hemåt. Åt middag vid 18 & nu ligger Hugo i sin säng och läser (tittar på bilder). När han har somnat ska jag ta en dusch och sedan krypa i säng jag också.. jag är slut i kroppen och skallen.


Nejfan, nu ska jag längta som fan tills jag åker till Norge. Få slippa alla idioter här en stund & bara njuta.

Av Linda Lindqvist - 5 maj 2010 10:18

Godmorgon.

Hoppas alla har sovit gott. Till skillnad från mig! Huh, har vaknat hundra gånger och inte kunnat somna om. Men det beror väl på att magen ballade ur igår igen. Kramp, svårt att andas & ett jävla tryck över bröstet. Kul.. nej.


Jag har nyss varit ute på en promenad med Vicko. Och snart ska jag börja göra mig redo för dagen. Har en dag fullt planerad.

Klockan 13.00 ska jag möta husvärden Monica för att göra en städbesiktning på min gamla lägenhet. Skönt, så får man det ur världen!

Klockan 15.00 ska jag hämta Hugo på dagis, och har tvättid klockan 15.00 också, så jag får springa ner med tvätten 10 minuter tidigare om ingen annan schattna håller på att tvätta.

Sedan slutar mamma jobba klockan 15.30 så då ska hon komma ner och hämta oss, och så drar vi in till IKEA medans tvätten är igång i tvättstugan. Ska tvätta fram till 21.00 så.


Är en massa saker jag behöver ifrån IKEA.

Idag ska jag köpa två sängbord och en helkropp-spegel att ha i hallen.

Men jag behöver också en byrå till mitt sovrum, ett vitrinskåp till vardagsrummet, ett litet skrivbord i vardagsrummet & en byrå till hallen. Men det får vänta tills ekonomin säger till!


Klockan är snart halv elva, och det är väl kanske dags för lite frukost och doningar. Ska även ut med soporna och greja.


Imorgon ska jag ner till systemet och handla lite vingeldricka tills på lördag. Lördagen kommer jag tillbringa tillsammans med min fina Anna. Vi ska vara hemma hos henne i stensätra först och äta lite gott, och sedan dra oss in till Gävle cruisingen och härja. Det ser jag fram emot! :-)


Nej, dags att sätta fart med dagen!

Ha en finfin dag allesammans!

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards