Alla inlägg under maj 2010

Av Linda Lindqvist - 14 maj 2010 20:01

Go'kväll.

Sov en sjuhelvetes massa timmar inatt igen. 12 timmar (igen). Undra hur omställningen blir när jag kommer hem!? Jisses.


Vi har varit ute och donat. Hälsat på en kompis till pappa & bara slappat runt hela dagen. Perfekt. Jag ska ta en promenix snart, trots skitvädret, men ska ut och ta en promenad innan det är dusch & sängdags.


. . .


Sen så vill jag bara framföra att mitt liv är mitt liv & i det lilla livet gör jag mina egna val. Punkt slut :-) D SKA VA GÖTT & LEVA!!! :)


Näförfan, nu äre andra bullar! ;-)

tjoflöjt.

Av Linda Lindqvist - 13 maj 2010 20:11

Hoho.

Naturligtvis så har jag lyckats blivit sjuk. Ont i halsen & förkyld som ett arsle. Men det brukar kunna bli så när kroppen slappnar av till 110 %. Men jag hoppas att det släpper väldigt snart och att man får vara frisk några dagar iallafall.


Jag sov som sagt tolv timmar inatt, sedan somnade jag om igen efte förra inlägget och sov fyra timmar till. Så sömnbrist existerar inte här uppe iallafall. Började fundera på hur jag kommer att kunna somna ikväll, men jag är svintrött just nu & kommer nog inte ha några problems att slockna om en timme eller två.


Har varit ute & åkt lite med pappa o syster, Hälsade på en kompis till pappa & åkte sedan för att möla i oss varsin burgare och en mjukglass. Jag tänkte ta en dusch snart så man blir som folk, sedan knöla ner mig i pyjamasen, ta en alvedon och därefter mysa ner mig med boken.


Skitväder har det varit idag också, men det gör ingenting.. blir bättre till helgen hoppas jag :) Och hoppas jag är någorlunda pigg imorgon så jag kan ta mig en promenad ner till stan och kika lite.


Annars är allt lugnt. Jag mår bra utöver förkylningen & jag känner mig avslappnad. Lugnt och skönt och inga måsten.. det enda "måste" jag har här är att ibland behöva gå på toaletten & ibland käka något.. resten brukar visa sig :) Dä ä frihet dä.


Pratade lite med Rossa idag också för att höra hur det är med Hugo.. allt är bra & det var skönt att höra! :) Mammas lillfis. Så jag saknar honom! <3


Pratade också med min andra stjärna där hemma idag * Skönt att höra en röst som värmer mitt hjärta & som jag vet bryr sig om. Jag saknar dig oxå! <3

Av Linda Lindqvist - 13 maj 2010 12:03

Godmorning.

Inatt sov jag 12 (!!) timmar. Sjukt. Jag som brukar sova 4-5 timmar per natt hemma. Dock börjar jag bli lite förkyld. Snorig & ont i halsen.. men med ipren & strepsils så klarar jag mig nog undan elände :P


Nu ska jag kliva ur min groteskt snygga pyjamas, dra på mig lite kläder & göra mig iordning för da'n. Det visar sig vad som sker! :) Konstigt att det redan är fredag imorgon.. men har ändå en massa dagar kvar här :)


Nu har saker blivit utredda här´ tänk vad lite tid att fundera kan göra. Jag har bestämt mig & det är så skönt :) Roligt att få positiv respons oxå! Då är'e kul.


Have a nice day!

Av Linda Lindqvist - 12 maj 2010 19:42

Godkväll, godkväll!


Idag har vi varit ute med farbror och åkt runt o kika på en massa. Knäppt massor av fina kort men dom lägger jag in imorgon. Örsk inte nu ;P


Nu sitter man isängen intryckt i ett hörn & försöker skriva. Delar dubbelsäng med lillasyster, men hon har snott både min kudde & all plats så man får snällt möla sig in i ett hörn o se glad ut.. spö ska hon ha.


Annars då? Tankarna rensas och jag börjar inse mer och mer vad jag vill ha och hur jag vill ha det. Jag vill ha en familj och det är vad jag kommer kämpa för nu.. mer behöver jag inte förklara :)


Av Linda Lindqvist - 12 maj 2010 11:09

Godmorgon!

Trodde aldrig att jag skulle somna igår pga min långa tupplur på em/kvällen. Men strax före tolv så slocknade jag ändå & sov fram tills 10.30 idag. Nu har jag nyss tagit en dusch och gjort mig iordning . Solen skiner & värmer idag.. härligt värre! Vi har som vanligt inga planer för dagen, men det är det som är meningen! Bara slappa & ta't lugnt och ta dagarna som den kommer. Åka runt o kika och bara ha det mysigt! :)


Nej, nu blir det frukost & äventyr! :-)

Hoppas alla har det bra där hemma.

Av Linda Lindqvist - 11 maj 2010 22:03

Godkväll.

Jag känner hur lugnet smyger sig på min kropp. Jag sover länge, och har tillochmed sovit middag mellan 17.30 - 20.00 idag. Tog sedan en promenad med syster ner till vattnet för att njuta av utsikt & bara vara. När vi sedan kom tillbaka så åkte vi iväg ut på en biltur med farbror & hans dam. Upp på "åsen" så man fick fina bilder över byn & fjället vi bor precis "under".


Jag trivs här. Jag längtar efter alla hjärtan hemma, men det är även underbart att vara hundra mil ifrån alla idiotpuckon som existerar i Sandviken oxå. Men äh, vem orkar lägga energi på dumskallar? ICKE! :)


Några få bilder från dagen - finns fler på faceboooook :)


Jag & lillasyster klättra upp för ett torn ;P

 

Vacker utsikt.

  

 

Ajo, liten?

      

Av Linda Lindqvist - 11 maj 2010 10:57

Godmorgon!


Jag sov till 10.30 idag. 10.30 Herregud, hur länge sedan var det jag kunde sova så länge? Men underbart skönt är det. Det är ju en helt annan luft här uppe så man sover som en gudinna.


Idag ska vi ut & glo lite, slappa runt & bara ha det gott. Vi planerar inte dagarna, vi tar dom som dom kommer. Det är semester det.


Ja, jag håller på att längta ihjäl mig efter min unge! Men han behöver nog lite kvalitétstid tillsammans med sin pappa också. Men gud, så jag saknar honom.

Saknar mina andra älskade hjärtan där hemma också. Men jag kommer vara som en annan människa när jag kommer hem´ och det är nog den Linda som alla vill se. En glad, positiv Linda som är full av energi o livslust! :)


Nu blir det inte mera - lägger upp lite bilder från dagen ikväll här & på FB.


i miss you, baby <3

Av Linda Lindqvist - 10 maj 2010 22:45

Godkväll!


Äntligen.. framme! Efter ca 12 timmar i bilen så är man framme :) Har käkat lite & tagit en kvällspromenad med syster, men vi båda är nog så trötta så vi stupar vilken sekund som helst.


Meen, jag har ju lovat uppdatering med bilder (som kommer finnas både här & på facebook). Så här är några få av bilderna från idag ;

(NATURLIGTVIS SKITVÄDER, LÄR TILLÄGGAS!!!)


     


Jag trivs! :) Men det är pittväder.


Jag saknar förståss alla mongos i lilla Sandviken. Speciellt Hugo. Mammas lillfis, men Rossa har lovat att pussa på honom en massa från mig..


Hoppas oxå att dom har varit och tapetserat klart min lägenhet nu när jag är borta. Skulle vara roligt om det är klart allting när jag kommer hem :)


Nu den här tiden jag är här så ska jag ge fan i att fundera så mkt. Jag ska bara slappna av & ha det gött :)


Nu ska jag krypa ner i pyjamasen & sova gött.

Nattis.  

Presentation


Linda - född 89 - Sandviken.

Mamma till min prins Hugo, född -04.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards